Zilele trecute aveam în vizită o viitoare familie. Discutam, vizionam materiale, făceam planul evenimentului și am constatat că de fiecare dată când facem asta ne uitam ca 2 proști, cu zâmbetul pe buze, cu ochii plini de afecțiune, cu inima deschisă și gânduri bune.
       De ce 4k ? Pentru că: noi, Wedding Zone, vă prețuim viitori miri, părinți, antreprenori! Aș putea să vă spun o mulțime de lucruri, de termeni tehnici, din care majoritatea oamenilor nu ar înțelege foarte multe. În schimb aleg să vă spun așa: 4k e de 4 ori mai bun decât Full HD, adică de 4 ori mai bun decât ceea ce voi vedeți în momentul acesta la TV.
       De ce 4k ? Pentru că vine! E ca atunci când îți cumperi bocanci deși iarna încă nu e pe metereze. De ce îi cumperi? Pentru că, vrei nu vrei…iarna vine.
       De ce 4k ? Pentru că televizoarele 4k au devenit accesibile ca preț, dar în afară de acest motiv ar mai fi ceva: în momentul acesta filmarea evenimentului tău e importantă pentru voi, membrii existenți ai familiei. Nu ai uitat pe cineva? Exact! Viitorii membri. Pentru voi e important, pentru ei e de neprețuit!
Fii pregătit pentru viitor, alege 4k!


                                                                                                           de Mihaela Baran